Leave Your Message

Rreth Nesh

Nantong Yuanda Machinery Manufacturing Co., Ltd.

Aktualisht, produktet e saj kryesore janë reagentët diagnostikues të menjëhershëm POCT, të cilët përdoren kryesisht në zbulimin e sëmundjeve infektive (përfshirë produktet e zbulimit të COVID-19), barnat e abuzimit, fertilitetin, shënuesin e tumorit dhe zbulimin e shënuesve kardiak, ndër të cilët sëmundjet infektive dhe barnat e Zbulimi i abuzimit janë dy seritë kryesore të produkteve të kompanisë.

Rrjeti i shitjeve të kompanisë është shtrirë në më shumë se 120 vende dhe rajone, dhe të ardhurat e saj nga shitjet jashtë shtetit përbënin 95% në vitin 2019. Aktualisht, kompania ka marrë më shumë se 300 çertifikata/rekorde jashtë shtetit dhe më shumë se 70 regjistrime/rekord vendas certifikatat.

Eksploro tani
64eeeedpoj

22

+

Certifikata e çmimit
64eeeedxsh

442

viti

E themeluar në
64eeeedq2z
$

0.3

miliardë

Kapitali i regjistruar i
64eeeedxf3

27

+

Rrjeti i shitjeve

PRODUKT HOT PRODUKT HOT

02

VMC-1370L/1380L/1580L

● Shtrati ka një dizajn strukturor me ngurtësi të lartë, gize me rezistencë të lartë dhe një strukturë kornizë të mbyllur, e cila ka kapacitet më të fortë mbajtëse, pajisje më të qëndrueshme dhe saktësi më të qëndrueshme.

● Përdorimi i kolonave të strukturës kurriz peshku rrit ndjeshëm ngurtësinë dhe qëndrueshmërinë e prerjes së veglës së makinës. I përshtatshëm për bluarje të fuqishme, me kapacitet të përmirësuar të ngarkesës dhe pa probleme të tilla si mbingarkesa e tavolinës.

● Boshti adopton boshtin e prodhuar nga prodhuesi i markës së nivelit të parë të Tajvanit, i cili ka forcë të fortë prerëse. Ai drejtohet nga një rrip sinkron me dhëmbë, i cili nuk është i lehtë për t'u rrëshqitur dhe mund të reduktojë shumë zhurmën e transmetimit dhe gjenerimin e nxehtësisë.

● Vidhat e transmisionit janë të gjitha të bëra nga marka Shangyin e Tajvanit. Vidhat mbështeten nga mbështetëse fikse në të dy skajet dhe janë të shtrirë paraprakisht për të përmirësuar ngurtësinë e vidhosjes.

● Çdo aks adopton një dizajn të integruar të sediljes së dados me vidë dhe trupit, i cili rrit shumë ngurtësinë e boshtit të ushqimit dhe siguron saktësinë nën ndikimin e përshpejtimit të rëndë të prerjes.

● Çifti i hekurudhave udhëzuese të kolonës (shinë e fortë) është i fikur dhe i veshur me plastikë, në mënyrë që pajisja të ketë një kapacitet të madh ngarkese dhe ngurtësi të mirë të lëvizjes së prerjes, dhe redukton karakteristikat dinamike dhe statike të fërkimit, duke përmirësuar në këtë mënyrë saktësinë e lëvizjes, ngurtësinë dhe besueshmërinë e pajisjes dhe stabiliteti.

●Spirale e dyfishtë

● Bilanci i kutisë së boshtit: cilindër i bilancit të azotit 1380L/1580L

SHIKO MË SHUMË
VMC-1370L/1380L/1580L
ZMC-1165/1380/1580/2080
VMC-1370L/1380L/1580L
Makinë speciale për vrima të verbër ZX-1500/ZX-4800/ZX-7000
ZKV-2065/2565/3065
Makinë bluarëse horizontale me tastierë CNC WKX-6020

Lajme dhe informacione

pse na zgjodhet ne

654857cq5u
654857c26a
654857csus
6548a8e9tc
6548b09v8t
65485davaq
6548a97upy
654857c6df
01 02 03 04