Leave Your Message

За нас

Nantong Yuanda Machinery Manufacturing Co., Ltd.

Во моментов, нејзините главни производи се инстант дијагностички реагенси POCT, кои главно се користат во откривање на заразни болести (вклучувајќи производи за откривање COVID-19), лекови за злоупотреба, плодност, туморски маркери и откривање на срцеви маркери, меѓу кои заразни болести и лекови на Откривањето на злоупотреба се двете основни серии на производи на компанијата.

Продажната мрежа на компанијата е проширена во повеќе од 120 земји и региони, а нејзиниот приход од продажба во странство изнесува 95% во 2019 година. Во моментов, компанијата има добиено повеќе од 300 сертификати/записи во странство и повеќе од 70 домашни регистрации/записи сертификати.

Истражете сега
64еееедпој

22

+

Сертификат за награда
64еееедхш

442

година

Основана во
64eeeedq2z
$

0.3

Милијарда

Регистриран капитал на
64eeeedxf3

27

+

Продажна мрежа

ТОПЛ ПРОИЗВОД ТОПЛ ПРОИЗВОД

01

ZMC-1165/1380/1580/2080

● Менувачот на главното вратило постигнува поголем опсег на брзина и вртежен момент преку механичко менување со две брзини. Внатрешните запчаници на менувачот го прифаќаат тајванскиот прецизен цилиндричен менувач од 5-то одделение, кој има мазен пренос, низок шум, отпорност на оптоварување на удар и многу висока вкочанетост на менувачот. способност. Односите на намалување на брзината со мала брзина и брзината на менувачот се: 1:3,11 и 1:1,02 соодветно.

l Машинскиот алат е стандардно опремен со ладилник за масло со постојана температура: 1. За да се спречи превисоко зголемување на температурата на лежиштата и запчаниците за време на работата. Ладилникот за масло со постојана температура може да се прилагоди според климата во различни области за да се обезбеди точност на работата на машинскиот алат и нормално функционирање на секоја собна температура; 2. Целосно подмачкајте ги лежиштата и запчаниците, намалете го абењето и бучавата и продолжете го работниот век.

● Двојна спирала

● Баланс на вретеното: цилиндар за балансирање на азот

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
ZMC-1165/1380/1580/2080
02

VMC-1370L/1380L/1580L

● Креветот има структурен дизајн со висока цврстина, леано железо со висока цврстина и структура со затворена рамка, која има посилна носивост, постабилна опрема и поиздржлива прецизност.

● Употребата на столбови со структура од шевронен значително ја подобрува цврстината и стабилноста на сечењето на машинскиот алат. Погоден за моќно глодање, со подобрена носивост и без проблеми како што се настрешница на масата.

● Вретеното го прифаќа вретеното произведено од првостепениот производител на бренд од Тајван, кое има силна сила на сечење. Тој е управуван од синхронизиран ремен со заби, кој не е лесен за лизгање и може во голема мера да го намали шумот од преносот и создавањето на топлина.

● Сите завртки за менувачот се направени од тајванската марка Shangyin. Завртките се поддржани од фиксирани потпори на двата краја и се однапред затегнати за да се подобри цврстината на погонот на завртката.

● Секоја оска усвојува интегриран дизајн на седиштето на навртката за завртки и телото, што во голема мера ја подобрува цврстината на оската на доводот и обезбедува прецизност под влијание на големото забрзување на сечењето.

● Парот водечка шина на колоната (тврда шина) е изгаснат и обложен со пластика, така што опремата има голема носивост и добра вкочанетост на движењето на сечењето и ги намалува карактеристиките на динамиката и статичкото триење, а со тоа ја подобрува точноста на движењето на опремата, цврстината и доверливоста и стабилност.

lДвојна спирала

● Баланс на вретеното: цилиндар за рамнотежа на азот од 1380L/1580L

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
VMC-1370L/1380L/1580L
04

ЗКВ-2065/2565/3065

● Менувачот на главното вратило постигнува голем опсег на брзини и вртежен момент преку механичко менување со две брзини. Внатрешните запчаници на менувачот го прифаќаат тајванскиот прецизен цилиндричен менувач од 5-то одделение, кој има мазен пренос, низок шум, отпорност на оптоварување на удар и многу висока вкочанетост на менувачот. способност. Односите на намалување на брзината со мала брзина и брзината на менувачот се: 1:3,11 и 1:1,02 соодветно.

l Машинскиот алат е стандардно опремен со ладилник за масло со постојана температура: 1. За да се спречи превисоко зголемување на температурата на лежиштата и запчаниците за време на работата. Ладилникот за масло со постојана температура може да се прилагоди според климата во различни области за да се обезбеди точност на работата на машинскиот алат и нормално функционирање на секоја собна температура; 2. Целосно подмачкајте ги лежиштата и запчаниците, намалете го абењето и бучавата и продолжете го работниот век.

● Двоен шраф + транспортер на чипови со синџир

● Баланс на вретеното: цилиндар за балансирање на азот

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
ЗКВ-2065/2565/3065
ZMC-1165/1380/1580/2080
VMC-1370L/1380L/1580L
ZX-1500/ZX-4800/ZX-7000 CNC слепа дупка специјална машина
ЗКВ-2065/2565/3065
WKX-6020 CNC хоризонтална машина за глодање со клучеви

Вести и информации

Зошто да не изберете нас

654857cq5u
654857c26a
654857csus
6548a8e9tc
6548b09v8t
65485давак
6548a97upy
654857c6df
01 02 03 04